Jäsenmaksut 2005 ja pelaajalisenssi

Hallituksen tiedotuksia
Post Reply
Suvi
Go liiton hallitus
Posts: 756
Joined: Wed Jul 21, 2004 12:51 pm
Location: Tampere

Jäsenmaksut 2005 ja pelaajalisenssi

Post by Suvi »

On tullut aika maksaa Suomen Go-liitto ry:n jäsenmaksut vuodelle 2005. Pyydämme teitä maksamaan jäsenmaksun tilille Leonia 800023-2282826 16.5.2005 mennessä. Jäsenyys on edellytyksenä muun muassa SM-karsintoihin, SM-turnaukseen sekä SM-joukkueturnaukseen osallistumiselle.

Liittoon kuuluvan kerhon kuuluu maksaa jäsenmaksuna

* 6 euroa henkilöltä
* 4 euroa opiskelijajäseneltä (18-29 -vuotias lukiossa, ammatillisessa oppilaitoksessa tai korkeakoulun perustutkintoa suorittava opiskelija)
* 3 euroa nuorelta (0-17 vuotta) jäseneltä
* yhteensä vähintään 30 euroa

Huom!

* Mikäli jäsenmaksu maksetaan eräpäivän jälkeen on maksu euron korkeampi jäsentä kohden. Jos joku henkilö, joka ei ole aikaisemmin ollut jäsen, liittyy jäseneksi eräpäivän jälkeen, hänestä riittää kuitenkin maksaa korottamaton maksu.

Merkitkää viestikenttään kerhon nimi ja eri jäsenlajien lukumäärät. Lisäksi liiton rahastonhoitajalle tulee ilmoittaa lista jäsenten nimistä vaikkapa sähköpostilla. Jos edellisen vuoden jäsenmaksuja on suorittamatta uusien jäsenten osalta, ne voi maksaa samassa yhteydessä. Ilmoittakaa tällöin viestikentässä myös edellisen vuoden osuus.

Henkilöjäsenyys

Pelaaja voi liittyä liittoon myös henkilöjäsenenä maksamalla henkilöjäsenmaksun 12 euroa. Viestikenttään tulee merkitä pelaajan nimi ja paikkakunta.

Pelaajalisenssi

Liiton henkilö- ja kerhojäsenien (normaali-,opiskelija- ja nuorisojäsen) lisäksi myös pelaajalisenssin haltijat saavat osallistua liiton turnauksiin, ellei jäsenyyttä erikseen vaadita. Liiton turnauksia ovat GP-turnaukset, kaikki mahdolliset SM-turnaukset sekä erikseen nimetyt turnaukset. Pelaajalisenssin hinta on 0,50 euroa. Vuonna 2004 maksettu pelaajalisenssi on voimassa vuoden 2005 loppuun. Vuonna 2005 maksettu pelaajalisenssi on voimassa vuoden 2006 loppuun.

Jos osallistuja tarvitsee pelaajalisenssin turnaukseen, turnauksen järjestäjä tilittää lisenssimaksun liitolle ja liitto myöntää lisenssin. Turnauksen järjestäjä voi tarpeen mukaan, joko periä tai jättää perimättä lisenssimaksun pelaajalta.
Post Reply